Efficiënter en productiever (samen)werken in zakelijke omgevingen

Verslag Business Solutions Event - 11 april 2017 - Vianen
Het Business Solutions Event in Vianen bood een moment van inspiratie, visie én training voor de talrijke deelnemers. De voormiddagsessie werd volledig ingevuld door de training van NEC Display Solutions omtrent installatieprojectoren. 's Namiddags konden dealers en eindklanten vrij komen aanlopen voor een informatiesessie over de nieuwste zakelijke oplossingen van i3-Technologies. De focus van i3-Technologies ligt op gebruiksgemak. Dat resulteert in oplossingen zoals de i3HUDDLE, i3SYNC Touch en de interactieve flipchart, i3SNAP Board.
 

i3HUDDLE 2.0Een vraag die heel vaak werd gesteld; Kan i3HUDDLE 2.0 meer productiviteit bieden? App-solutely!

Eindklanten vinden de apps op de i3HUDDLE geweldig. Er werd sinds ISE 2017 een selectie van Cloud-based productivity apps toegevoegd aan de i3STORE:

Floating timer: Een soort stopwatch die bovenaan de gebruikte applicaties zweeft. Dit is heel waardevol tijdens brainstormsessies en faciliteert efficiënt vergaderen.

Trello: Een Cloud-service om projecten in een overzichtelijke manier te beheren. Vergelijkbaar met een memobord waar men post-its kan op vastmaken.

Zoom: Voorziet Cloud-gebaseerde video conferencing voor het organiseren van online meetings. Belangrijke eigenschappen zijn: hoge kwaliteitsvideo, krachtige schermdeling, brainstormsessies waarbij de deelnemers makkelijk in groepen in te delen zijn en nog veel meer mogelijkheden...

i3-Technologies en NEC Display Solutions

De laatste markttrends tonen ons dat 'groter is beter' en dat de vraag naar kleine displays alsmaar afneemt. Daarom zullen de nieuwste i3TOUCH E10-Series enkel beschikbaar zijn in 65'' 4K, 70'' FHD, 75'' 4K en 86'' 4K. Bovendien wordt samenwerking steeds belangrijker en daarom ondergaat de V-Sense een upgrade van 10 points Multi-Touch naar 20 points.

Wie deze afspraak moest missen, kan nog inschrijven voor de 'Nice To Meet You' in het Felix Pakhuis in Antwerpen op donderdag 20 april.

Meer info via i3-distribution.be/businessevent

Enkele sfeerbeelden:

i3HUDDLE 2.0 55'' op mobiel onderstelZakelijke i3-Technologies oplossingeni3TOUCH Premium SeriesNEC Installatieprojectoren - Technische training - Vianen

Technische training door Manfred Huber van NEC Display SolutionsNEC PA en PX Installatieprojectoren in de kijkerTraining door NEC voor technische teamsNEC Display Solutions - Installatieprojectoren

NEC Display Solutions - Technische training - VianenNEC Technical training sessies over installatieprojectorenNEC PX803UL - Installatieprojector - Technische trainingBroodjeslunch in Van der Valk Hotel Vianen

i3TOUCH op mobiel ondersteli3-TECHNOLOGIESBusiness Solutions Eventi3-TECHNOLOGIES en NEC Display Solutions

  

Wenst u alle interactieve oplossingen te ontdekken van i3-Technologies? Of meer informatie over technische trainingen? Neem contact op met onze Business of Education Consultants en we maken u graag wegwijs.